Woopah

Retour Beleid

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product niet bevalt of er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft de mogelijkheid bij Woopah uw bestelling tot 1 maand na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Woopah zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Woopah geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@woopah.nl of het contactformulier op de website in te vullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product met zorg, en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dan is dat geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via info@woopah.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Wel draagt u zelf de kosten voor het retourneren en de terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan het bezorgadres van uw bestelling nog voor u te wijzigen.

Woopah
Slootjesbeemd 28
5682JG Best
+31 (0)6 267 54 916
info@woopah.nl
KVK: 78586607
BTW NR: NL003350566B48

Download hier ons formulier voor herroeping