Woopah

Over ons

Wij als gezin hebben altijd willen ondernemen en vanuit die wens is in 2020 Woopah ontstaan. In 2017 hebben wij ons dochtertje mogen verwelkomen. Als wij naar haar kijken, kijken wij terug naar onze eigen mooie herinneringen van vroeger. Lievelingsspeelgoed waar we uren mee konden spelen, met elke keer een andere fantasie.

En omdat we zelf nu een jong kindje hebben weten we hoe leuk het is om speelgoed te kopen. Het genot van het moment dat ze nieuw speelgoed krijgen, de rijkelijke fantasie, plezier om te zien hoe ze daar uren mee kunnen spelen.

Woopah is de online webshop voor speelgoed.

Kinderdromen, mooie herinneringen, verbeelding, ontdekken, uitdagingen en ontwikkelen. Onze webshop bevat een selectie die door ons zorgvuldig is samengesteld waarin al deze facetten naar voren komen.

Woopah staat voor een snelle en persoonlijke service met veilig en kwalitatief goed speelgoed, maar vooral speelgoed voor heel veel plezier.

Tevreden klanten is waar het om draait bij ons. Woopah staat open voor vragen, ideeën en opmerkingen. Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier, per mail of telefonisch. Ons streven is dat wij binnen 24 uur contact met je opnemen.

Woopah wenst je veel plezier toe bij het uitzoeken van speelgoed dat wonderen doet!